lørdag 2. april 2011

BOOST MY DAYJeg fikk lyst til å gi en liten oppskrift mot vårslapphet som fort kan inntreffe på denne tiden av året. 


For en tid tilbake tørket jeg støv av en juicepresse jeg kjøpte for mange, mange år siden. Jeg har brukt den i perioder, men har aldri kommet i god vane med egenproduserte vitaminbomber. Denne gangen skal jeg la den stå fremme på kjøkkenbenken så jeg ikke glemmer at jeg har den og hva den skal brukes til. 


Egentlig er det genialt å lage sin egen juice fordi man får samlet en hel haug med godsaker som kroppen rett og slett jubler over å få i seg og så smaker det skikkelig digg!!
BOOST MY DAY: 

2 epler (rød eller grønn, del i båter)

1 selleristang

1 rødbete (vaskes forsiktig)

3-4 cm ingefærrot

2-3 broccolibuketter(skjæres i biter)

1/2 sitron (skjæres i biter m skall og det hele)


Noen stilker sitronmelisse


Alt vaskes og puttes opp i juicemaskinen, spar et par eplebåter helt til slutt.

Rå rødbeter har en intens smak som kan være en utfordring å få i seg, men i denne kombinasjonen avbalanseres den søtlige smaken med den sure sitronen og den litt skarpe ingefæren. Yummi!1 kommentar:

Kristin sa...

Så koselig å lese kommentaren din i dag :) Du er som meg, jeg har også en juicepresse jeg ikke har brukt noe særlig. Men dette må jeg selvfølgelig prøve. Og apropo vårslapphet tror jeg er akkurat det som har intatt meg de siste ukene. Så jeg har begynt å bli nøye med alle mulige slags vitaminer, green drikker og alt mulig. OG denne må jeg også prøve. Så nå er det vel ikke lenge før vi strutter av energi her :) Ha en fin lørdag!

Klem,