Denne enkle og kjempegode pastasausen skal egentlig lages med vodka, det har jeg gjort mange ganger og det gir unektelig en litt ekstra piff på smaken, men det går helt greit uten.
Jeg har gjort litt om på oppskriften og droppet vodkaen og er du ute etter en lettvint, lagd fra bunnen, vegetarisk rett med god smak så ikke nøl med å prøve.
-Og ja du som er singel og har lyst til å imponere noen så har du muligheten nå.
PASTASAUS
3 chalottløk
2 fedd hvitløk
1 ss smør
1 ss olivenolje
3 dl kokende vann blandes
med 1 hønsebuljongterning
1 boks tomater
1 stor ss creme fraiche
eller
1 dl fløte
pepper
Chalottløk og hvitløk kuttes i små biter |
Hønsebuljong |
Tomatene kjøres i blender til saus |
Varm opp smør og litt olje og stek løken blank, tilsett så buljong |
Kok spaghetti etter oppskrift på pakken, både Coop og ICA selger økologisk pasta |
SERVERES GJERNE MED BASILIKUM OG PARMESAN
BON APPETIT
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar