fredag 30. juli 2010

MANGO LASSI

Jeg vil gjerne slå et slag for en deilig, avkjølende soft drikk som er utrolig populær i India, spesielt indiske barn vet å sette pris på en iskald Lassi. Den finnes i mange varianter både søte(ananas, fersken, mango, banan ++) og den kan lages med saltsmak. 
Vi bestilte Mango Lassi til frk Glum for et par uker siden da vi spiste på en indisk restaurant i Stavanger. Det ble stor suksess og jeg fant ut at det var verdt å gjøre et forsøk på å lage den hjemme.  
Har du ikke tilgang på fersk mango så finnes det hermetisk, den er veldig søt så da trengs det ikke sukker.


MANGO LASSI













DU TRENGER:

1-2 modne mangoer
2 dl naturell yoghurt eller kulturmelk
ca 3 dl vann eller appelsinjuice
2 ss  brunt sukker
en neve mynteblader + noen blader til pynt
gjerne noen isbiter




Skjær mangoen i biter




Ha i yoghurt og vann



Tilsett mynte og sukker og isbiter





Alt kjøres i blenderen og 






VOILA, ENJOY!!!








1 kommentar:

Husfruen of Hilltop House sa...

Så kjekt å se at bloggen er oppe og går!