Jeg vil gjerne slå et slag for en deilig, avkjølende soft drikk som er utrolig populær i India, spesielt indiske barn vet å sette pris på en iskald Lassi. Den finnes i mange varianter både søte(ananas, fersken, mango, banan ++) og den kan lages med saltsmak.
Vi bestilte Mango Lassi til frk Glum for et par uker siden da vi spiste på en indisk restaurant i Stavanger. Det ble stor suksess og jeg fant ut at det var verdt å gjøre et forsøk på å lage den hjemme.
Har du ikke tilgang på fersk mango så finnes det hermetisk, den er veldig søt så da trengs det ikke sukker.
MANGO LASSI
DU TRENGER:
1-2 modne mangoer
2 dl naturell yoghurt eller kulturmelk
ca 3 dl vann eller appelsinjuice
2 ss brunt sukker
en neve mynteblader + noen blader til pynt
gjerne noen isbiter
Skjær mangoen i biter
Ha i yoghurt og vann
Tilsett mynte og sukker og isbiter
Alt kjøres i blenderen og
VOILA, ENJOY!!!
1 kommentar:
Så kjekt å se at bloggen er oppe og går!
Legg inn en kommentar